x
Main Site login Signup

No events fire at all , first time user

I downloaded V1.6 , and installed it , I did the following in c#

  1. Create new windows forms application project.

  2. Added reference to Awesomium core.

  3. added following lines: using Awesomium; using Awesomium.Core;

  4. Added a button with the following code

           WebView webView;
             webView = WebCore.CreateWebView(800, 600);
             webView.DomReady += WebView_DomReady;
             webView.BeginLoading += WebView_BeginLoading;
             webView.LoadCompleted += WebView_LoadCompleted;
             WebCore.Starting += WebCore_Starting;
             Uri tmpUri;
             Uri.TryCreate("www.google.com", UriKind.Absolute, out tmpUri);
             webView.Source = new Uri("http://www.google.com");
             WebCore.Update();
    

5) Run the application , and click the button , None of the events ever fires !?

I just need to run the core to get DOM document of a website , I don't need any rendering.

asked Aug 11, 2016 at 10:45 AM avatar image Ahdosama 0
more ▼
(comments are locked)
10|1100 characters needed characters left

1 answer: sort voted first
  1. Please download the latest version available here.

  2. Check some of the samples available with the SDK such as the WinForms JavascriptSample.

answered Aug 19, 2016 at 01:09 AM avatar image Perikles C. Stephanidis ♦♦ 10.7k
more ▼
(comments are locked)
10|1100 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 524.3 kB each and 1.0 MB total.